Overtuig je klanten met
persoonlijke en heldere teksten

Alles is verweven met geschreven tekst: de knoppen op je website, de titel bij je podcast, de social post. Daarom is het hartstikke logisch dat je op zoek bent naar een specialist die je kan helpen om die tekst doeltreffend, persoonlijk en helder te maken. Ik help je door jouw persoonlijkheid en kernwaarden te vertalen naar helder geschreven teksten voor je website, blog of social posts.

Anne denkt actief mee, schrijft helder en beknopt, is duidelijk in haar advies, maar geeft ook voldoende ruimte om daarin je eigen afwegingen te maken. Daardoor is het resultaat goed en is het prettig met haar samen te werken.

Anne EijsinkCoach, trainer en eigenaar bij Eijscoach
Lees de hele referentie

Jij schrijft mijn teksten, maar ze passen wel echt bij mij. Het grappige is dat ik al vier reacties van mijn klanten heb gehad dat ze mij herkennen in de tekst. Dat is het bewijs dat het echt klopt, echt bij mij past. Ik ben er nog steeds superblij mee.

Rianne SetonCamerajournalist en filmvrouw bij Seton Producties
Lees de hele referentie

Ik stel jou vragen en
jij geeft mij feedback.

Om teksten te schrijven die bij jou en je ideale klant passen, bespreken we een aantal noodzakelijke randvoorwaarden. Ten eerste moet mijn stijl bij je passen. Ik schrijf rechtdoorzeeteksten zonder veel poespas of tierelantijntjes. Die stijl vind je uiteraard over mijn hele website terug. Ik pas mijn teksten natuurlijk verder aan op jouw wensen, maar die eerste klik is zeker belangrijk!

Ten tweede wil ik van je weten wie je bent, wat je doet, wie je ideale klant is, welke kernwaarden je nastreeft, welke diensten en producten je voert en welke resultaten je wilt behalen. Op basis daarvan schrijf ik je teksten en dan is het jouw beurt: klopt het wat er staat? Wat loopt goed? Wat kan beter? Zo is en blijft het jouw tekst, ook al heb ik het geschreven.

Welk doel heb je met jouw marketing? En hoe dragen teksten daaraan bij?

De resultaten van elk project zijn sterk afhankelijk van allerlei factoren. Neem je website: conversie is afhankelijk van tekst, maar ook van bezoek, de vindbaarheid van je website en het design. Dat neemt niet weg dat tekst een belangrijke bijdrage levert en dat je kan sturen op conversie door tekstuele keuzes. Bijvoorbeeld door in je teksten het belang van je klant als hoogste prioriteit te zien.

Dat gezegd hebbende: als je kiest voor mij als tekstschrijver, ben je in ieder geval verzekerd van teksten die:

  • Jouw stem vertegenwoordigen;
  • Aansluiten op de behoeften van je klanten;
  • Converteren omdat de klant precies weet waarom hij of zij bij jou moet zijn;
  • De basis leggen voor alle andere communicatie.

Het kan altijd beter: ik ben een enthousiaste, praktische optimist.

Neem contact op

Ik bespreek graag je volgende project met je! Vul het formulier in en ik mail je zo snel mogelijk terug.