Complexe inhoud over IT
in begrijpelijke taal.

Artificial Intelligence, robotics,

de digitale transformatie of SASE:

over uw expertise schrijf ik heldere teksten

Digitalisering is in alle sectoren en in de hele samenleving in volle gang. Jij hebt een visie hoe organisaties de transformatie kunnen omarmen en je levert diensten of producten om je klanten daarmee te helpen.

Maar hoe communiceer je de voordelen van de technologie aan potentiële en bestaande klanten? Zeker als je bedenkt dat steeds meer kopers van technologie en aanverwante diensten business executives zijn die niet geïnteresseerd zijn in de technische specificaties, maar gewoon zeker willen weten dat jouw oplossing het verschil gaat maken voor hun organisaties.

Ik help je om je boodschap helder over de bühne te krijgen. We communiceren jouw visie op technologische ontwikkelingen. We laten prospects kennis maken met tevreden klanten door klantcases te presenteren. En we vertellen natuurlijk welke resultaten je klanten kunnen verwachten als ze met jou in zee gaan. Dat doen we in heldere taal, zodat er geen misverstand over bestaat dat jij degene bent naar wie de klant op zoek is.

Interesse?

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Website

De website is de eerste go-to als de klant kennis met je heeft gemaakt en interesse heeft in je product of dienst. Dus op je website staan heldere teksten en heldere call-to-actions.

Blog

Beter gevonden worden en jezelf als thoughtleader neerzetten begint met blogs. Inhoudelijk, gericht op expertise en actiegericht. Ik schrijf ze, jij publiceert ze onder jouw naam.

Whitepaper

Solution brief, whitepaper, rapport: welke naam je er ook aan geeft, je hebt een inhoudelijk verhaal dat klanten kunnen downloaden om mee te nemen naar de volgende board meeting.

Klantcase

Niemand kan beter vertellen waarom organisaties voor je moeten kiezen dan je klanten. In de klantcase vertellen ze waarom ze kozen voor jou en welke resultaten ze hebben behaald.

Nieuwsbrief

Potentiële klanten benaderen in hun inbox met relevante informatie over trends en ontwikkelingen, naast jouw aanbod, is effectief. Zeker als je dat regelmatig doet. Ik help je.

Reportage

Om je klanten te binden en prospects mee te nemen in alles wat je te bieden hebt, organiseer je jaarlijks je klantevenement. Ik leg verslag, zodat je het kan delen via je kanalen.

Interesse?

Artikelen die ik heb geschreven

Ik schrijf over onder andere de digitale transformatie, robotics en AI. Dat doe ik voor bedrijven, maar ook voor journalistieke titels. Hieronder vind je een selectie van de artikelen die ik schreef (and yes, some I wrote in English):

Veranderende klantvraag in advocatuur vraagt om een digitale transformatie
Rocking Robots
‘10 jaar is de perfecte leeftijd om robots te leren bouwen’
Rocking Robots
The legal robots of eagle lsp never miss a step
Rocking Robots
Vasile Tiple: from non-believer to advocate of legal automation
Rocking Robots
Workday: Wendbaarheid maakt of kraakt een bedrijf
Dutch ITchannel
SentinelOne: AI in cybersecurity is geliefd bij criminelen als bij bedrijven
Dutch ITchannel
Codit lost spelenderwijs business problemen op met Data & AI
Executive People
Het datacenter van de toekomst is groen én betrouwbaar
Executive People

Anne van den Berg

Senior tekstschrijver en journalist voor IT

Inmiddels werk ik alweer tien jaar als freelance journalist en tekstschrijver. Al vanaf het begin werkte ik voor IT-bedrijven en mijn expertise heeft zich door de jaren heen verdiept en verbreed. Waar ik eerst vooral schreef over marketing automation en CRM-gerelateerde onderwerpen, schrijf ik nu ook artikelen over SASE, AI en cybersecurity.

9

jaar ondernemer

106

tevreden klanten

474

projecten

Interesse?

Wil je weten hoe ik je kan helpen en welke teksten jou het best helpen bij je doelstelling? Neem contact op!

anne@editoranne.nl | 06 – 5101 5719

Of laat je gegevens achter: