Leer vol vertrouwen
schrijven met EditorAnne

Laat ik met het belangrijkste beginnen: ik denk dat iedereen vol vertrouwen kan leren schrijven. Het enige dat je nodig hebt om beter te leren schrijven en ook het gevoel te hebben dat wat je schrijft ertoe doet, is de juiste mindset. Ik help je begrijpen hoe een goede tekst is opgebouwd, maar bovenal help ik je het vertrouwen te ontwikkelen zodat je vol overtuiging kan schrijven én publiceren.

De juiste mindset

Beter leren schrijven begint met de juiste mindset. Ik leer je niet alleen de kneepjes van het vak, maar vooral hoe je meer ontspannen kan schrijven. Uiteindelijk gaat het er niet om dat je perfecte teksten oplepelt, maar dat je teksten schrijft die je klanten raken en meenemen in jouw verhaal. Zo leer je vol vertrouwen schrijven én publiceren.

Accountability

Als je geschreven tekst inzet voor het opbouwen van een relatie met (potentiële) klanten, dan wil je dat met enige consistentie doen. Vooral omdat lezers niet altijd alles meekrijgen, dus je wilt ze wel de kans geven om regelmatig te kunnen aanhaken. Ik ben je stok achter de deur en zorg ervoor dat je regelmatig een blog, artikel of socialbericht post.

Betere teksten

Natuurlijk krijg je ook meer zelfvertrouwen in het schrijven als je beter weet hoe je lekker leesbare verhalen schrijft. We kijken naar stijl, spelling en grammatica. Daarin vind ik het belangrijk dat je vooral snapt waarom bepaalde regels handig zijn en hoe je het voor je lezer makkelijker maakt om je teksten te lezen. Je hebt namelijk zelf nog wat te kiezen daarin!

Klaar om vol vertrouwen te leren schrijven?

Ik geef je een gratis 30-minuten adviesgesprek. Jij stelt je vraag en ik geef inhoudelijk antwoord. Als ik je verder kan helpen, dan doe ik aan het eind een voorstel. Daar mag jij dan op reageren met ja of nee. In je eigen tijd. Want alleen dan hebben we er allebei wat aan.

“Je leert me het vak en laat me zien hoe je nou zo’n blog maakt. Je geeft positieve feedback, dat vind ik fijn. Wat ik vooral ter harte heb genomen is: schrijven is beter dan niet schrijven, plaatsen is beter dan niet plaatsen. Ik ben nu minder bang om dingen online te zetten, ook omdat jij als back-up meekijkt.”

PriscillaLoopbaancoach

Neem contact op

Wil je met mij sparren over een vraag? Of weet je niet zeker dat ik je kan helpen? Neem contact op.