0

NIEUW: een adviesgesprek over je websiteteksten voor slechts 20 euro

adviesgesprek websiteteksten

Ik heb tijdelijk een fantastisch mooi aanbod voor je. Ik geef je voor 20 euro (ex btw) een adviesgesprek van 45 minuten over je websiteteksten. Dat is inclusief een analyse van je huidige website.

Wat krijg je daarvoor?

Ik geef je advies over:

  • hoe je je teksten scherper kan maken;
  • hoe je je klant beter kan bedienen met je website
  • hoe je haar met teksten met een persoonlijk tintje naar binnen trekt.

Je stuurt mij je huidige website of de teksten die je klaar hebt liggen. Ik geef je in 45 minuten de ins en outs van hoe jij je website naar een hoger niveau kan tillen.

Vanwaar dit adviesgesprek over websiteteksten?

Kijk, het is niet zo dat dit adviesgesprek over je websiteteksten helemaal uit de lucht komt vallen. De afgelopen acht jaar en twee maanden (dus vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf ben begonnen) geef ik klanten advies over hun website en dan met name de teksten die daarop komen. Dat advies is niet alleen gebaseerd op mijn kennis van taal en schrijven, maar zeker ook op mijn ervaring en kennis van klantgericht ondernemen.

Ik merk namelijk dat het is voor ZP’ers met een dienst soms lastig om goede, beknopte teksten te schrijven. Ze hebben zoveel te vertellen, zoveel expertise, zoveel ervaring, maar het is soms lastig om tot de kern te komen en daarbij te blijven, want ze hebben nog wel een verhaal dat relevant is. Of nog wel een theorie die kan aanslaan bij de klant.

Hoe bepaal je welke content belangrijk is voor je klant en wat niet? Of in ieder geval het meest belangrijk? En wie is die klant dan eigenlijk? En welke informatie heeft hij of zij NU nodig? En als de ZP’er dan de klant helder in beeld heeft en tot de kern weet te komen: hoe zorg je ervoor dat het nog aansluit bij wie jij bent? Dat het niet een generieke, 13-in-het-dozijn-website wordt?

De voorgaande vragen zijn vragen die ik help beantwoorden in dit adviesgesprek over je websiteteksten. Samen kijken we naar je teksten, stel ik je vragen om je te laten nadenken over welke boodschap het meest belangrijk is voor je klanten én voor jou. Geïnteresseerd? Neem snel contact op!

PS, dit gesprek vindt natuurlijk online plaats, via Skype of een soortgelijke dienst! Maar dat kan prima, wat mij betreft. Jij drinkt jouw koffie en ik de mijne, en samen maken we er wat moois van!

Foto 1 van Carl Heyerdahl op Unsplash

Foto 2 van Frame Harirak op Unsplash

Anne van den Berg

Author Anne van den Berg

More posts by Anne van den Berg

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.