Wil je beter leren schrijven?

In gesprek met creatieve ondernemers kwam ik erachter dat schrijven niet per se hun ding is. Dat leidt ertoe dat mails schrijven langer duurt, ze niet altijd het idee hebben dat ze goed overkomen en dat marketingteksten schrijven al helemaal een worsteling is. Daarom vroeg ik ze: zouden jullie dan niet beter willen leren schrijven? Het antwoord was volmondig ‘ja!’.

De schrijfcursus voor creatieve ondernemers

De creatieve ondernemers die ik sprak, stonden allemaal open voor de cursus ‘schrijven voor creatieve ondernemers’. De cursus is expres breed opgezet. Je leert dus niet alles over een blog of hoe je je websiteteksten optimaliseert, maar je leert hoe je lekker schrijft. En lekker betekent in dit geval: met gemak, plezier en zelfvertrouwen.

Maar voor we zover zijn:

Ik wil je vragen of je aan mij dé grootste uitdaging als het gaat om schrijven naar me wilt opsturen. Als je dat doet:

  • Wordt jouw uitdaging meegenomen in de cursus;
  • Krijg je de cursus voor de prijs van een early bird (€99,- ipv €495,-).

En eerlijk is eerlijk: je zou mij echt enorm helpen en daar ben ik je dan ook voor eeuwig dankbaar voor.

Geef jouw grootste uitdaging door:


Tips over hoe je lekker schrijft?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Anne van den Berg

Tekstschrijver, trainer, therapeut (in opleiding)

Volgend jaar (2022) heb ik alweer tien jaar mijn eigen bedrijf. Daarvoor was ik journalist en daar weer voor studeerde ik journalistiek en culturele antropologie. Door de jaren heen heb ik meerdere mensen begeleid om een betere schrijver te worden. Soms informeel, gewoon tijdens de koffie, soms in een rol als senior journalist en soms als tekstschrijver. Dat deed en doe ik, omdat ik zo graag wil dat anderen ook kunnen genieten van schrijven. Want als je eenmaal weet hoe het moet, gaat het je zoveel opleveren. Daarom nu, mijn officiële stap op het pad van trainer en schrijfcoach. Loop je met me mee?

Mijn grootste schrijfuitdaging is...

Je mag me ook bellen

We kunnen ook bellen over jouw grootste uitdaging, maar je kunt me ook mailen of dus het formulier invullen. Alles om je te helpen jouw schrijfvaardigheden te polijsten.

Terug naar het formulier
Dit zijn mijn contactgegevens

06 – 5101 5719
anne@editoranne.nl