Skip to main content
De Schrijfcursus

Doe je mee met de schrijfcursus? De eerste 5 aanmeldingen ontvangen een boek naar keuze

Door 26 augustus 2021september 2nd, 2021No Comments
schrijfcursus voor creatieve ondernemers
Op 1 september 2021 gaat de tryout cursus ‘Lekker Schrijven voor Creatieve Ondernemers’ van start. Dat betekent dat deelnemers voor een prikkie beter leren schrijven, 2 coachingsgesprekken krijgen van mij én nog een jaar toegang hebben tot de cursus als ‘ie definitief af is. Maar als je je snel aanmeldt, is dat niet het enige: je ontvangt ook nog eens een boek naar keuze!

Voordat ik de cursus ontwikkelde, sprak ik met een aantal creatieve ondernemers en ondervraagde ik nog meer van hen in een enquête. Uit het onderzoek bleek dat de meeste ondernemers wel enigszins tevreden waren met hun teksten, maar ze misten wel een aantal dingen, namelijk:

 • De kunst om korte en krachtige teksten te schrijven;
 • Een persoonlijke schrijfstijl waaruit hun eigenheid naar voren komt;
 • Het vertrouwen om altijd lekker te schrijven én te publiceren.

Op basis van de inzichten uit het onderzoek ontwikkelde ik de schrijfcursus waarvan de tryout op 1 september 2021 van start gaat. Een tryout betekent overigens dat je meedoet met een officiële cursus, maar dat je nog invloed kan uitoefenen op de inhoud. Mis je nog iets op een gegeven moment? Of wil je ergens nog meer over weten? Jij laat het me weten en ik ga ermee aan de slag!

Voor wie is de schrijfcursus?

En waarom zou ik nu deelnemen?

De cursus is speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers, zoals fotografen, filmmakers, grafisch vormgevers, kunstenaars en marketingcommunicatieprofessionals.

Meer nog dan in andere beroepen druk je jouw stempel op je producten en diensten. Daarom is het heel sterk als je die stempel ook kan drukken op je teksten. Je maakt het dan voor jezelf makkelijker om te schrijven, maar je hebt ook een betere klik met je klanten.

En je krijgt dus als tryout-klant een aantal extra’s om te vieren dat we gaan beginnen, namelijk:

 • Je krijgt 50% korting op de cursus en betaalt dus €247,50 (exclusief btw) in plaats van €495,- (ex btw). Sweet, toch?
 • Maar dat is niet alles: je ontvangt ook 2 coachingsgesprekken met mij. We gaan lekker hands-on aan de slag: jij stuurt me een tekst die je wilt verbeteren en we doorlopen samen waar je tegenaan loopt en wat volgens mij beter kan. Als resultaat heb je een tekst die je direct kan publiceren;
 • Als de schrijfcursus live staat en ik al jullie feedback heb verzameld en verwerkt, krijg je nog een jaar lang toegang tot de cursus. Dat betekent dat je nog rustig alles kan nalopen.

En dus een bonus, maar alleen als je je snel aanmeldt: een gratis boek naar keuze* voor de eerste vijf aanmeldingen. Er zijn al twee plekken vergeven, dus meld je snel aan!

*Met een maximale waarde van 25 euro.

Hey, maar als ik deelneem

aan de schrijfcursus,

wat levert het me dan op?

Goeie vraag! Dit heb je aan het einde van de schrijfcursus in de pocket:

 • Je weet je hoe je een tekst opbouwt;
 • Je hebt het zelfvertrouwen om lekker te schrijven en publiceren;
 • Je weet welke woorden en stijl bij je passen;
 • Je vergroot je zichtbaarheid en vindbaarheid;
 • Je schrijft teksten die aantrekkelijk zijn voor je klanten;
 • Je weet hoe je korte en krachtige teksten schrijft;
 • En je bent minder tijd kwijt met je marketing, zodat je meer tijd kan besteden aan het werk voor klanten (en daar heb je er straks meer van!).

De cursus is 1 september van start gegaan, dus helaas kan je niet meer mee doen met deze actie. Wil je wel de schrijfcursus volgen? We gaan op 1 november weer van start! Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en de inschrijflink te ontvangen.


Maar ik heb nog wat vragen

voor ik me kan aanmelden

Dat kan ik me voorstellen, je bent niet de enige. Daarom heb ik hieronder de meest gestelde vragen beantwoord:

Klinkt als een interessante cursus, maar hoe lang duurt het? Wat krijg ik precies? 
Er zijn zeven modules, namelijk:

De juiste mindset
Je eigen woorden en stijl
Teksten die passen bij je ideale klant
De 7 regels van het schrijven
Hoe bouw ik een tekst op?
Schrijven is schrappen
Je vindbaarheid vergroten met tekst

Elke module bestaat uit een video opgenomen door ongetekende. Daarnaast krijg je een werkboek met opdrachten om de theorie je eigen te maken en in de praktijk toe te passen.

Kan ik de cursus op mijn eigen tempo volgen? 
Ja, dat kan. Ik stuur je wel elke week een mail met de volgende les, maar wanneer je de les volgt, is helemaal aan jou.

Oi, wie ben jij dan?
Ik ben Anne (hoe ik eruitzie zie je bovenaan deze pagina), ik ben inmiddels 16 jaar journalist en 10 jaar tekstschrijver. Ik vond het hoog tijd om mijn kennis eens te delen met de wereld. Wil je meer over mij weten? Kijk dan hier!

Hoe zit het met de coachingsgesprekken? Hoe zien die eruit? 
Je krijgt twee gesprekken van 45 minuten om een tekst naar keuze door te spreken. Jij bepaalt welke tekst je wilt verbeteren en wat je specifieke vraag is. Dan stuur je de tekst voor het gesprek naar me toe zodat we in het gesprek direct de diepte in kunnen. We kunnen tijdens de twee gesprekken aan dezelfde tekst werken of aan twee verschillende teksten, dat maakt niet uit.

En hoe zit het met de tijd die ik moet investeren? 
Je kunt er zoveel tijd aan besteden als je wilt, maar een tijdsinvestering van twee tot drie uur per week brengt je al een heel eind. Overigens zorg ik ervoor dat de opdrachten aansluiten bij de praktijk, zodat je het geleerde direct kan toepassen.

Ik kan nu niet meedoen, maar ik wil graag later aanhaken. 
Dat kan natuurlijk! Ik begin op 1 september met deze tryout, maar op 1 november lanceer ik de cursus officieel. Kan je nu nog niet meedoen, maar denk je in november wel aan te kunnen haken, dan maak ik een uitzondering voor: als je nu betaalt, dan kan je instromen in de cursus in november. Dat heeft natuurlijk als voordeel dat je de prijs van de tryout betaalt voor de officiële cursus.

De cursus is 1 september van start gegaan, dus helaas kan je niet meer mee doen met deze actie. Wil je wel de schrijfcursus volgen? We gaan op 1 november weer van start! Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en de inschrijflink te ontvangen.


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download nu!Een goede blog schrijven?

Download de template, schrijf die blog en claim je expertise!