Ga direct aan de slag.

Schrijf zelf je websiteteksten met deze cursus!

Er zijn 1001 wegen naar Rome en net zoveel websites met elk hun eigen tekst. Ik help je op een praktische manier wegwijs te worden met concrete opdrachten en inspirerende voorbeelden. Aan het eind van deze cursus heb je je eigen websiteteksten klaar en heb je alle benodigdheden om je website live te zetten!

Laagdrempelig en concreet

Praktische opdrachten

Schrijven is niet jouw corebusiness, dus ik ga je niet vermoeien met d’s en t’s. Ik pak het liever praktisch aan met concrete opdrachten, zodat je snel je eigen websiteteksten op papier hebt en je klanten je snel online kunnen vinden.

Verdiep de cursus

Verdiepingsmodule en Persoonlijke Ondersteuning

Met de basiscursus heb je binnen 7 weken je eigen websiteteksten op papier. Wil je meer uit je website kunnen halen? Kies dan voor Royale, een aanvulling op verschillende onderwerpen, zoals de ideale klant en meer halen uit referenties. Kies je voor Deluxe, dan krijg je er ook nog eens persoonlijke ondersteuning bij.

Direct aan de slag!

De cursus gelijk in je inbox

Het grote voordeel aan deze cursus is ook dat het online is. Je kunt dus nu direct aan de slag. Je meldt je aan en je ontvangt direct de introductie van deze cursus. Daarin vind je de 5 belangrijkste tips als het gaat om het schrijven van websiteteksten. Daarna stropen we onze mouwen op en gaan we aan de slag met de concrete websitepagina’s.

Basis

In de basiscursus leer je in 7 weken je websiteteksten te schrijven aan de hand van praktische opdrachten en inspirerende voorbeelden. Onderdeel van deze cursus is:

  • Alle lessen;
  • Alle bijbehorende opdrachtsheets.

€99,-

Meld je aan
Royale

In het Royale pakket ontvang je de basiscursus en 3 verdiepingswhitepapers over:

  • Ontdek je waarom;
  • Ken je klant;
  • AVG: wat betekent het allemaal?

€149,-

Meld je aan
Deluxe

In de Deluxe versie van deze cursus ontvang je de basiscursus, de verdiepingswhitepapers én persoonlijke ondersteuning van mij. Dat betekent:

  • Je krijgt 1 sessie van 1 uur in het begin van de cursus om je op weg te helpen;
  • Als je de teksten klaar hebt, lees ik ze 1x om je teksten te perfectioneren.

€249,-

Meld je aan

Vragen?

anne@editoranne.nl
0651015719