De industrie die zich waarschijnlijk het snelst ontwikkelt, is de IT. Dat biedt kansen voor soft- en hardwareleveranciers, maar ook voor adviesbureaus en service providers. Hoe zorgt u er alleen voor dat u uw klanten bereikt en zij ook begrijpen welke kansen technologie met zich mee brengt? Precies, daarvoor heeft u heldere, doelmatige teksten.

Mijn werk

Editor Anne Productions specialiseert zich in IT, maar bekijkt technologie altijd vanuit de business perspectief. Uw klanten bevinden zich namelijk steeds vaker in de business en zij begrijpen weinig van technische taal die u misschien dagelijks gebruikt. In de communicatie naar uw klanten toe is het daarom handig om te spreken van de voordelen die klanten kunnen behalen, de doelen die ze met soft- en hardware kunnen nastreven en de resultaten die klanten al eerder behaald hebben.

U kunt uw prospects en klanten bereiken met content zoals uw websites, nieuwsbrieven, blogs en whitepapers. Ik benader deze content altijd vanuit een contentmarketingperspectief: u deelt uw kennis, zodat uw prospects precies weten wat ze aan u hebben. Op basis van de content kunt u leads binnenhalen, bijvoorbeeld doordat prospects gegevens achterlaten als ze een whitepaper willen lezen. Of dat ze altijd op de hoogte willen zijn van uw nieuwe content en zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wilt u meer weten of verder spreken over wat ik voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens achter!

Vul het formulier in en neem contact op!

Meer lezen over:

Eerdere projecten

Mapp Digital

Splendid Data

OIZ

Contact Media

Hoist International

TTS

BrixCRM