Journalisten hebben de kracht om het complexe eenvoudig te maken. Zeker in IT is dat cruciaal, aangezien de business (die vrij weinig weet en wil weten van de technische details) verantwoordelijk is voor en geïnteresseerd is in nieuwe technologie. Trends worden in de juiste context geplaatst, innovaties worden beoordeeld op hun levensvatbaarheid en met eerdere ervaringen wordt aangetoond hoe technologie wordt toegepast. Om de business resultaten niet te vergeten.

Mijn werk

Als journalist verzorg ik artikelen voor IT-bladen en vakbladen voor marketing-, sales- en servicemedewerkers. Ik interview betrokkenen en zorg dat het helder op papier komt. Uiteraard is er ruimte voor hoor en wederom, gaat het artikel langs de betrokkenen voor feitelijke onjuistheden en uiteindelijk verschijnt het artikel online of zelfs in druk.

Eventueel kan ik co├Ârdinatie oppakken met fotografen of illustratoren. Ik werk zelfstandig, denk mee in interessante onderwerpen en benader zelf de betrokkenen om het interview op te zetten. Mijn specialiteit is het vertalen van IT-verhalen in op de business gerichte artikelen. Ik ontdoe het verhaal van jargon, houd van WYSIWYG (What You See Is What You Get) en neem altijd rekening met de stem van de interviewee.

Wilt u meer weten over mijn werkzaamheden? Of contact over beschikbaarheid? Vul dan het onderstaande formulier in en ik kom snel mogelijk terug op uw vraag!

Vul het formulier in en neem contact op!

Meer lezen over:

Eerdere projecten

Dutch ITchannel

Executive People